Kasten Rijssen

Bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast, omdat degene die u nu heeft toch echt te oud aan het worden is? Of misschien heeft u juist geen behoefte aan een nieuwe kledingkast, maar wel aan een kast voor uw porselein en borden? Wat het ook is, u bent bij ons aan het juiste adres voor allerlei soorten kasten in Rijssen. Bent u op zoek naar een schuifdeurkast? Deze kunnen wij voor u op maat maken. Misschien heeft u liever een draaideurkast? Ook voor dat soort kasten draaien wij onze hand niet om. Wij van QTRhome staan voor snelle levering en hoge kwaliteit. Wij specialiseren ons in het maken van schuifdeurkasten en draaideurkasten met een industriële uitstraling.

Waarom zou u uw kasten in Rijssen bij ons kopen?

Allereerst hebben wij al flink wat ervaring op kunnen doen. De afgelopen twintig jaar hebben wij voor veel verschillende klanten gewerkt en daarbij hebben we telkens weer iets nieuws geleerd. We kunnen alles wat we in die jaren geleerd hebben in de praktijk brengen, waardoor we u zeer goed en bekwaam aan uw kasten in Rijssen kunnen helpen. Verder zijn al onze kasten van Nederlandse makelij en worden ze met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn daarom ook zo zeker van de kwaliteit en het vakmanschap dat wij kunnen leveren, dat wij u maar liefst twintig jaar garantie willen geven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de levensduur of de kwaliteit van uw kasten. Ook maken wij alle kasten op maat in onze meubelzaak in Rijssen. Zo weet u zeker dat uw kast precies zal passen bij de sfeer en inrichting van uw woning.

Wat voor soorten kasten kunnen wij voor u maken?

Men kan onze soorten kasten in drieën verdelen. Allereerst ontwerpen en verkopen wij schuifdeurkasten. De naam zegt het al, dit zijn kasten die geen deur hebben die openklapt, maar opzij schuift. Dit zorgt vaak voor een meer luxe uitstraling, maar heeft ook als praktisch voordeel dat er minder ruimte beschikbaar hoeft te zijn. Verder kunt u bij ons draaideurkasten krijgen. Deze komen in allerlei soorten en maten. Zo kun je onze draaideurkasten in Rijssen gebruiken als kledingkast, maar u kunt hier ook heel andere dingen in opbergen. Als laatste kunt u bij ons ook inloopkasten kopen. Deze ziet u wellicht wel eens Amerikaanse series of films. Dit zorgt ervoor dat u al uw kleren een goede plek kunt geven en de kast lekker georganiseerd is.