Schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast van QTRhome wordt volledig op maat gemaakt en is in verschillende stijlen leverbaar. Heeft u een woning met een stoere landelijke uitstraling, dan maakt u met de Barndeuren een perfecte keuze. Houdt u van strak modern dan hebben wij de Loftdeuren in Italiaans of Casual design in 8 verschillende kleuren. Het assortiment in de stijlvolle aluminium omlijste schuifdeur is veelzijdig. De omlijstingen zijn leverbaar in verschillende kleuren maar ook de deurvulling is leverbaar in hout in diverse trendy designs, verschillende kleuren glas en ook spiegeldeuren behoren tot de mogelijkheden.

Maar een schuifdeurkast bestaat niet alleen uit schuifdeuren. Ook het achterliggende kastinterieur bepaalt het gebruiksgemak van het opbergen. De kastinterieurs zijn leverbaar in verschillende kleuren en designs en kunt u naar wens uitbreiden met onder andere lades, schoenenhouders, uittrekbare legplanken, kledingliften en ledverlichting.

Onze schuifdeurkasten zijn van 100% Nederlandse makelij en worden met de uiterste zorg geproduceerd. Daarom geven wij met een gerust hart 20 jaar garantie op al onze schuifdeurkasten.

Barndeuren

Klassieke deuren

Moderne deuren

Omlijste deuren

Ontwerp uw eigen schuifdeurkast

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van schuifdeurkasten? Ontwerp uw eigen kast met behulp van onze handige online kastenbouwer. Klik op onderstaande knop om aan de slag te gaan met uw schuifdeurkast.