Keukens op maat

Een keuken op maat van QTRhome wordt specifiek ontworpen en vervaardigd volgens de wensen en behoeften van u als klant. Dit maatwerk biedt de mogelijkheid om de indeling, materialen en afmetingen aan te passen, waardoor de keuken perfect aansluit bij de ruimte en persoonlijke stijl van de gebruiker. Het resultaat is een unieke en functionele keuken met aandacht voor detail.

Een greep uit onze merken:

De beste materialen

Om de kwaliteit van onze maatwerkkeukens te garanderen zijn wij altijd op zoek naar de beste materialen. Werkbladen, plaatmaterialen, hang- en sluitwerk, voor alles geldt: alleen het beste is goed genoeg.

A-merken keukenapparatuur

Soms zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om de juiste keukenapparatuur. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om zich op dit gebied te laten inspireren in het Inspiratiehuis 20|20. Ontdek hier de meest uitgebreide collectie keukenapparatuur van Nederland van de kwaliteitsmerken Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau.

Specifiek ontworpen

Uw eigen ideeen laten uitwerken en produceren door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij maken uw keuken geheel naar wens op maat.