Draaideurkasten

Een draaideurkast van QTRhome is breed toepasbaar, omdat ook deze draaideurkasten volledig op maat gemaakt worden. Wij maken ook uw thuiswerkplek, compleet voorzien van alle accessoires. Denk hierbij aan een mooi bureau, handige ladekasten, goede verlichting en akoestische wandbekleding. Maar ook in de slaapkamer de bijkeuken of zelfs de woonkamer zijn onze draaideurkasten een lust voor het oog. De bijpassende accessoires zoals een schoenenrek, kledinglift, uittrekbare-legplank, luxe lades, verlichting en een breed scala aan handgrepen en knoppen voorzien uw kast van extra luxe.

Om een goed beeld van de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie te krijgen kunt u eenvoudig zelf uw draaideurkast ontwerpen en samenstellen met onze handige online kastendesigner. Laat uw creativiteit de vrije loop en klik op de knop onderaan deze pagina!

Ontwerp uw eigen draaideurkast

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van draaideurkasten? Ontwerp uw eigen kast met behulp van onze handige online kastenbouwer. Klik op onderstaande knop om aan de slag te gaan met uw kast.