Kasten op maat Rijssen

Kasten op maat Rijssen

Heeft u er ook genoeg van dat uw kasten uitpuilen van de spullen? Zou u het liefst willen dat uw oude kasten plaats maken voor nieuwere, grotere en mooiere kasten? Dan wordt het tijd voor onze kasten op maat in Rijssen. Wij zijn QTR home en wij kunnen uw kasten in Rijssen op maat ontwerpen en maken. Zo zorgen wij ervoor dat u snel al uw spullen weer kwijt kan en u uw woning meteen een make-over geeft. Maak dus gerust een afspraak met ons, zodat we zo snel mogelijk de ruimte in kunnen meten en u uw kasten op maat kunnen geven.

Wat voor soorten kasten op maat in Rijssen verkopen wij?

Het zou best kunnen dat u een bepaald beeld heeft bij een kast. Voor iedereen is dat weer anders. Zo heeft de een bij een kast een kledingkast in het hoofd, terwijl een ander misschien veel eerder denkt aan een boekenkast of een servieskast. Maar naast het feit dat kasten voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, zijn ze vaak ook echt anders. Wij onderscheiden hierin drie soorten.

Draaideurkasten

Een schuifdeurkast is ook een van de kasten die wij op maat maken in Rijssen. In plaats van een typische deur, zit er in een schuifdeurkast een schuifdeur. Hierdoor heeft deze kast vaak minder ruimte nodig dan een draaideurkast. Deze kasten zijn in veel verschillende stijlen te krijgen, dus of u nu een meer ruraal gevoel wilt of juist een strak en modern design, wij hebben de bijbehorende deuren en kleuren voor u.

Inloopkasten

Misschien heeft u echt behoefte aan wat meer ruimte en een meer geordende kast dan voorheen. Inloopkasten kunnen dan uitkomst bieden. Wij maken inloopkasten op maat in Rijssen, zodat u al uw kleren en andere spullen op een overzichtelijke manier kunt opruimen. Welke van deze kasten u ook op maat zou willen laten maken in Rijssen, u bent bij onze meubelzaak in Rijssen aan het juiste adres.