SCHUIFDEURKASTEN

qtr-moderne-stijldeur-bologna
QTRhome-aluminium-paneeldeur-wit
qtr-klassieke-stijldeur-blauw
qtr-barn-legno

De schuifdeurkasten van QTRhome worden volledig op maat gemaakt en zijn in verschillende stijlen leverbaar. Heeft u een woning met een stoere landelijke uitstraling, dan maakt u met de Barndeuren een pefecte keuze . Houdt u van strak modern dan hebben wij de Loftdeuren in Italiaans of Casual design in 8 verschillende kleuren. Het assortiment in de stijlvolle aluminium omlijste deuren is veelzijdig. De omlijstingen zijn leverbaar in verschillende kleuren maar ook de deurvulling is leverbaar in hout in diverse trendy designs, verschillende kleuren glas en ook spiegeldeuren behoren tot de mogelijkheden.

Maar een kast bestaat niet alleen uit deuren. Ook het achterliggende interieur bepaalt het gebruiksgemak van het opbergen. De interieurs zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren en kunt u naar wens uitbreiden met lades, schoenenhouders, uittrekbare legplanken, kledingliften, verlichting enz.

Onze kasten zijn van nederlandse makelij en worden met de uiterste zorg geproduceerd. Daarom geven wij met een gerust hart 20 jaar garantie!

BARNDEUREN

KLASSIEKEDEUREN

MODERNEDEUREN

|

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren