QTRhome-loft-casual

OVER ONS


QTRhome is in april 2008 opgericht als webwinkel handelend in interieuraccessoires. Maar naarmate de vraag naar maatwerkkasten toenam hebben wij besloten ons hierin meer te gaan specialiseren. In samenwerking met Quinterieur BV heeft dit geresulteerd in QTRhome maatwerkkasten.

Al onze producten zijn van puur Nederlandse makelij en worden met uiterste zorg geproduceert. Daarom staan wij voor 100% achter ons product en geven hierop 20 jaar garrantie!!

 


QTRhome-loft-schuifdeur
metalen-taatsdeur

HOE WERKEN WIJ


Wanneer u bij ons een schuifdeurkast, draaideurkast of een metalen glaswand koopt, zorgen wij voor het inmeten en de montage.

Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf!!

QTRhome-kastendesigner

Met onze online kastendesigner ontwerpt u zelf in drie eenvoudige stappen uw eigen kast op maat. Ook ziet u dan direct wat de prijs is van uw maatwerkkast. Wilt u liever dat wij voor u een ontwerp maken? Bel, mail of app ons en wij helpen u graag!!

Nadat wij uw order hebben ontvangen maken wij met u een afspraak om de ruimte te komen inmeten en aan de hand van kleurstalen de juiste kleurkeuze te maken.

Na ongeveer 15 productiedagen maken wij met u opnieuw een afspraak voor de montage van uw kast op maat door onze vakmensen.

|

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren